RW Træpiller i 6mm og 8mm af rent træ

Er du på udkig efter træpiller i bedste kvalitet og til fordelagtige priser, så er træpillerne fra RW Denmark det oplagte valg for dig. Træpillerne har et lavt fugtindhold som resulterer i en bedre energi udvinding pr. træpille. Dette giver på lang sigt en bedre økonomi, selv sat op mod træpiller som er markant billigere.

Derudover har RW træpiller et meget lavt indhold af smuld, som medvirker til at opretholde den markedsførende høje brændværdi og lave askeprocent. Disse træpiller er uden tvivl de bedste og reneste på markedet!

Priser på træpiller

  • UDSOLGT
  • Vi læsser pallen for dig

Kørsel og levering

  • Første 30 km koster 350 dkk
  • Derefter pr. påbegyndt 10km 150 dkk
  • Max 5 paller pr. læs

Lave priser på RW Træpiller

Bestil dine RW træpiller hos Træfix i Nordjylland til de bedste priser på markedet! Vi garanterer for kvaliteten af produktet og samtidig har vi altid træpiller i både 6mm og 8mm på eget lager.

Modsat mange andre forhandlere af træpiller, så er vores træpiller på eget lager i Poulstrup, blot 5 minutter fra motorvejen E45. Derudover skal man hos så mange andre forhandlere også selv stå for at bestille fragtmand, hvilket kan løbe op i adskillige tusinde kroner bare i fragt omkostninger.

Henter du selv hos Træfix, så er vores pris den bedste – og ønsker du levering er vores leveringspriser ligeledes de bedste i Nordjylland.

Træpiller med levering

Har du behov og ønske om at vi leverer dine træpiller, så gøres dette mod et beskedent gebyr på blot 300 dkk – og prisen for leveringen er den samme uanset om det er 1 palle eller 5 paller du bestiller!

Så bliver det ikke billigere eller nemmere at få leveret træpiller!